Muutama sana minusta

Olen esimiestyön valmentaja, opettaja,  unelmoija, vale-psykologi ja muuten vaan ajatuksissa haahuilija. Ehkäpä myös entinen ja nykyinen urheilija ja myös aktiivinen rock -musiikin harrastaja.  Haluan muuttaa maailmaa paremmaksi, mutta en halua super-sankariksi kultaiselle tuolille.

Asun maaseudun rauhassa, kauniissa Suomessa.

Olen aina lukenut paljon. Kirjakauppiassuvun vesana olen joka synttäreillä ja jouluna saanut lahjaksi kirjoja. Enimmäkseen olen lukenut sotahistoriaa ja -romaaneja, filosofiaa, elämänkertoja, dekkareita ja Aku Ankkaa.

Valmistuin 2010 kielten opettajaksi Vaasan yliopistosta, mutta sen jälkeisen työuran olen tehnyt Soneralla myyjänä, myyntivalmentajana, tiimiesimiehenä ja esimiestyön valmentajana. Tämän lisäksi olen toiminut myös mm. opettajana, toimittajana ja pitänyt lampaita.

Elämässä voi katua kaikkea tai ei mitään. Minulla on ollut hieno elämä, siitä olen kiitollinen koko sydämelläni.

Matka jatkuu!